Persondata og cookies i Lem og Sankt Andreas sogne og på hjemmesiden

Persondata og cookies i Lem og Sankt Andreas sogne og på hjemmesiden

Persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter tilbud, tilmelder dig arrangementer, bestiller kirkebil eller andet vil vi indsamle og anvende de oplysninger, der er nødvendige i forbindelse med din tilmelding og deltagelse.

Oplysninger vil kun blive givet videre til 3. part i de sjældne tilfælde, hvor det er nødvendigt for deltagelsen.

Når du benytter tilbud, tilmelder dig arrangementer, bestiller kirkebil eller andet accepterer du ovenstående.

Oplysninger der ikke skal opbevares efter krav fra myndigheder eller som regnskabsbilag vil blive slettet, når de ikke længere er nødvendige for din tilmelding og deltagelse.

Ved henvendelse til kirkekontoret kan du altid kræve dine oplysninger slettet, såfremt de ikke skal skal opbevares efter krav fra myndigheder eller som regnskabsbilag.

I forbindelse med personregistrering på kirkekontoret følges Kirkeministeriets regler herfor.


Brug af fotos

Efter Datatilsynets regler må 'Situationsbilleder', hvor formålet er at vise en situation - og ikke personer - vises uden samtykke, såfremt det ikke viser personer i en kompromitterende situation*.

'Portrætbilleder' hvor formålet er at afbilde en eller flere bestemte personer, må vises såfremt der er indhentet tilladelse fra personerne på billedet.

Visning af billeder med børn og unge kræver altid tilladelse fra forældre/værge.

*: Dog kræves samtykke ved visning af følgende situationsbilleder:
•Billeder optaget af ansatte på arbejde i en privat virksomhed eller en offentlig myndighed
•Billeder af kunder i en forretning, i banken, på posthuset m.v.
•Besøgende på en bar, natklub, diskotek eller lignende


Cookies

Vi benytter ikke cookies på Lem og Sankt Andreas sognes hjemmeside - sanktandreas-lem.dk

Bemærk dog at udbydere af andre tjenester som f.eks. Google og Facebook vil anvende cookies og der henvises ved f.eks. brug af kortmateriale fra Google til Googles regler for persondata samt ved f.eks. brug af Facebook til Facebooks regler for persondata.


Spørgsmål:

Kontakt ved spørgsmål om persondata i Lem og Sankt Andreas sogne og på hjemmesiden:

Kordegn og daglig leder Ole Michael Strange
oms-(at)-km-dot-dk